Koeka

Inmiddels is Koeka uitgegroeid tot een lifestylemerk van nu en vind je bij ons zowel producten voor de verzorging van je kindje, de aankleding van de baby- en kinderkamer, als ook diverse producten voor ‘onderweg’. En dat alles in een uitgebreide kleurenrange en met gebruik van diverse mooie stoffen zodat je de producten eindeloos kunt combineren; met elkaar, maar ook met jouw eigen interieur. Want het mix & match-principe, het bieden van een totaalconcept, dat is de kracht van Koeka.

 

Spring Summer 2021: …The slow pace of nature... 

Leef met de dag, geniet van het moment, neem de tijd en laat je meevoeren door de natuurlijke ‘flow’.  Waardeer de eenvoud en imperfectie van organische vormen en kleuren uit de natuur.
Het programma ‘Slow pace of nature’ staat symbool voor rust, onthaasten en de dingen nemen zoals deze op ons pad komen.
Dit thema inspireerde onze designers niet alleen op het gebied van stof- en kleurkeuze, zij kozen de traag kruipende slak als verbindende factor voor de collectie. Deze slak zie je met een knipoog terug als ‘vriendje’ in diverse producten van de Spring/Summer 2021 collectie die in de basis gevormd wordt door geweven en gewassen katoenen stoffen, natuurlijke prints en aardetinten als clay, sand, terra in combinatie met een zonnige pastel: sahara.

Deze Spring Summer 2021 collectie biedt zowel NOS items op het gebied van baby verzorging, baden, slapen en onderweg als kleding in fijn gebreid ajour (maatrange 50/56 tot en met 86/92).
 

Spring Summer 2021: een day by day collectie met natuurlijke stoffen in aardetinten! 

contact:

sales@koeka.nl

035-6925590