Snoozebaby

Marleen heet je van harte welkom bij de merken Snoozebaby en Riffle. 

 

Denk bij de Snoozebaby collectie aan baby verzorgingsartikelen zoals voedingskussens, slaapzakken, badjasjes, badcapes, boxkleden, wikkeldekens, swaddles, voetenzakken, wieg- en ledikant dekens, knuffels en uiteraard onze bekende knuffeldoekjes, maar ook nieuwe items zoals schortjes, slapjes, buideltjes en speenzakjes. Voor al dit moois gebruiken we GOTS materialen van 100% biologisch katoen, mousseline en/of badstof.

Kijk voor een uitgebreid overzicht op www.snoozebaby.com en maak ook een login aan, om toegang te krijgen tot alle informatie.

Ben je ook een baby fashion fan, dan wil ik graag Riffle’s AW22 aan je laten zien. De collectie voor de winter van 2022 hebben we opgebouwd aan de hand van dit thema: Mysterieus holistic

In de nieuwe collectie van Riffle blijven we ons verbinden met moeder aarde, oude grottekeningen en overzeese zandlijnen creëren een decor van oeroude mystieke wijsheid en linkt naar goden en mysteries uit een ver verleden. Voor de oudheid en de historische verhalen voelen we respect en delen we graag bij het kampvuur met onze kinderen. We roepen de natuur aan om haar wijsheid te delen en ons te inspireren. Terug te zien in ons kleurenpalet gericht op natuurlijke warme neutrale kleuren, ze zijn bijna eetbaar lycee, biscuit en cream gecombineerd met donkergekleurd servies van Ebbenhout en het 3 miljard jaar oude gesteente, Eldariet. Dit gesteente bestaat voor een deel uit de eerste algen die hier op aarde leefden en stemt je af op de diepere ritmes van moeder aarde. Deze bijzondere uni kleur voert een nieuwe toon in onze collectie. De styles blijven eenvoudig met steeds meer oog voor detail. De zachte stoffen laten voelen als een tweede huid. Zachte, warme harige katoen, rib, brushed woven en quilt. Geweven schort jurkjes en speelpakken, flared broeken. Er zijn bekende styles die weer terugkomen zoals onze favoriete legging en t-shirts. Ook dit seizoen verruimen we de maatboog met een 110/116!

We maken graag een afspraak met je via: info@snoozebaby.com

Riffle Amsterdam

We deinen rond in een hand gevlochten rieten mandje onder aan een luchtballon. Een plekje voor ons zelf met onze lievelings boeken, knuffels en dons zachte kussens. Een ballonnen vaart over oude bossen en grote koren velden. We luisteren naar de natuur, wat vertellen de bomen ons? Wat zeggen de koren halmen? We zweven hoog in de lucht, de wind wiegt ons in slaap en de zon kust ons wakker. De luchten zijn schoon en stralend blauw, de wolken hebben verschillende tinten wit en voelen zacht. Deze fluistering, zachtheid en het dromerige zien we terug in het nieuwe zomer beeld van Riffle. Verschillende papierachtige wit tinten in combinatie met verschillende bruine en bosgroenen kleuren. We verlangen naar comfortabele kleding en hele zachte stoffen. De keuze van zachte stoffen gaat inmiddels bij Riffle horen, zo ook de styles waarin gespeeld en lekker bewogen kan worden en mooi aansluiten op het baby lijfje. Er zijn bekende styles die weer terug komen zoals onze favoriete new-born pakken, leggings en t-shirts. We verruimen ook de zomer maatboog t/m maat 98/104. En de collectie heeft ook heel veel nieuws, zoals de pinafore, jurkjes, rokjes, salopette lange en ook een korte versie... en zomer jasjes